Uw melk door ons vervoerd


Wij vervoeren uw melk met liefde

Inmiddels zeventien jaar geleden is Gertrans op kleine schaal begonnen met het transport van vloeibare levensmiddelen. In de loop der tijd is ons bedrijf uitgegroeid tot een onderneming, die zijn sporen ruimschoots heeft verdiend op dit vakgebied. Gaandeweg mochten wij steeds meer opdrachtgevers tot onze vaste klantenkring rekenen. Hierdoor maakten wij een gezonde groei door, wat een forse uitbreiding van onze middelen noodzakelijk maakte.

Inmiddels beschikken wij over een uitgebreid wagenpark, volledig afgestemd op het doel. Onze hoofd werkzaamheid is het transporteren van melkproducten. Maar ook kunt u ons inschakelen voor het vervoer van veevoeders. Wist u dat alleen de koeien in Nederland al goed zijn voor de melkproductie van ongeveer 11 miljoen liter per jaar? Uiteraard moet deze enorme hoeveelheid melk zijn weg vinden naar de zuivelfabrieken, om uiteindelijk bij u te belanden.

U kunt zich voorstellen dat het transport van dit soort hoeveelheden een goede logistieke prestatie betekent. Melk is onze passie, daarom zijn wij voortdurend onderweg om deze uitdaging jaar in jaar uit met goed gevolg te volbrengen.

Aangezien wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben ontwikkeld in de tijd van ons bestaan, kunnen wij het transport tegen zeer concurrerende tarieven aanbieden. Ons wagenpark wordt perfect onderhouden en altijd afdoende schoongemaakt. Levensmiddelen vragen om een professionele en hygiënische behandeling. Wij kennen onze verantwoordelijkheid hierin en verrichten de werkzaamheden volgens de wettelijke normen.

Bent u dus op zoek naar een betrouwbaar bedrijf, wat uw producten zorgvuldig behandelt? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor nadere informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Over ons
Snel transport over de weg
Melkbussen

Wij staan voor snel, maar veilig transport

Gertrans beschikt over een ervaren en enthousiast team van chauffeurs. Door onze ruime vakkennis voldoen wij aan alle crtiteria, waaraan een verantwoord transport van levensmiddelen, zoals melk moet voldoen. Wij zijn goed bekend met het wegennet en zijn u graag van dienst in zowel België, Nederland als Duitsland.

U kunt altijd rekenen op een grote punctualiteit en een goed gereinigde melkcombinatie of veevervoer eenheid. Onze chauffeurs zijn gecertificeerd door de organisatie MCC, wat garant staat voor een goede hygiëne. Zij worden ook elk jaar gecontroleerd of zij monsters van de lading op een verantwoorde manier kunnen behandelen.

De RMO voertuigen voeren geen reklame en hebben dus een neutraal uiterlijk, aangezien wij voor verschillende opdrachtgevers werken. Door de ruime inhoud van onze combinaties kunnen wij in één keer grote volumes melk of veevoeders vervoeren, tot wel 30.000 liter in één rit. Hiermee kan bespaard worden op de toch al zeer aantrekkelijke tarieven die wij hanteren.

Wij kunnen u service en kwaliteit beloven, maar uiteraard hoeft u ons niet op ons woord te geloven. Beter is het om onze dienstverlening zelf te ervaren. Bent u dus op zoek naar een partner die beloften waarmaakt? Zoekt u dan niet verder, maar neem vandaag nog contact met ons op.

Bereik ons per e-mail