Ons wagenpark voor transport

Ons specialisme: Melktransport

Gertrans heeft zich gepecialiseerd in het ophalen en vervoeren van levensmiddelen. Wij beschikken hiervoor over de vereiste certificaten en de juiste voertuigen. Hierdoor kunnen wij een verantwoord en betrouwbaar vervoer verzorgen. U kunt ons inschakelen voor het transport van de volgende producten:
• Weiconcentraat
• Dunne kaaswei
• Rauwe of getermiseerde koemelk en geitenmelk
Met een ervaring van ruim twaalf jaar in het vervoer van deze producten hebben wij een goede vakkennis opgebouwd en beschikken over de juiste voertuigen voor een geconditioneerd transport van levensmiddelen.

Onze RMO wagen, oftewel ‘rijdende melk ontvangst’ wagen is een robuuste en krachtige Jansky Schwarte melkwagen combinatie, welke is voorzien van het geavanceerde Bartec computersysteem voor een juist transport. De oplegger bestaat uit drie compartimenten, met elk een inhoud van 10.000 liter. Deze oplegger wordt voortgetrokken door een DAF CF 460 euro 6. Deze combinatie speelt een sleutelrol in onze dienstverlening. Hiervoor wordt regelmatig onderhoud gepleegd aan het RMO voertuig.

Onze chauffeurs zijn verantwoordelijk voor een betrouwbaar transport, hiervoor volgen zij geregeld bijscholing, om te blijven voldoen aan de vereisten. Met de pompinstallatie kan zowel vloeistof opgezogen worden als geperst worden.

In onze facturering bieden wij onze opdrachtgevers een flexibiliteit, u kunt kiezen uit een literprijs of een kilometerprijs. Daarbij bent u verzekerd van een concurrerend tarief. Neemt u dus vandaag nog contact op voor de mogelijkheden, wij zijn u graag van dienst.
Daf melkwagen
Onze krachtpatser

Vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar

Wij verzorgen een bezorging op het tijdstip wat u zelf aangeeft. Dankzij onze flexibele instelling kunt u ons ook inschakelen in de avonduren en de weekenden, als u dat het beste uitkomt. Hiervoor zijn wij zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag voor u bereikbaar.

Onze ploeg van drie chauffeurs verzorgt het transport, waarbij er sprake is van één coördinator. Dit is uw aanspreekpunt, waardoor een duidelijke communicatie en een snelle voortgang van het vervoer bereikt wordt.

Neem contact op